Guldsponsorer

Vår marknadsavdelning jobbar hela tiden för att våra samarbetspartners ska vara en del av både vår elitsatsning och våra mjuka värden.

Vi i IFK tar ett stort ansvar gentemot samhället i våra projekt ”Kampen mot droger”, Idrottsskolan. När ni samarbetar med oss så är ni en viktig del av detta!

media4you
ca fastigheter logga
Kalmar Energi
pe logga
Bergkvarabuss
Yaskawa logga
Kalmarhem logga
Lindbytvätten
Nybloms
Svenska Spel
Ålems Sparbank
norden logo
Tures godis
Länsförsäkringar
Barometern

Bli En Del Av Oss

Genom att bli sponsor för IFK Kalmar får ditt företag en unik möjlighet att synas i samband med en av Sveriges mest ambitiösa fotbollssatsningar. Med en vision om att etablera vårt damlag i fotbollseliten, erbjuder vi våra partners inte bara exponering, utan också en chans att vara en del av en resa mot toppen.

Våra Sponsorer

Vår marknadsavdelning arbetar för att våra partners ska vara en del av vår elitsatsning och våra samhällsprojekt. Samarbetet med oss gör er till en viktig del av "Kampen mot droger" och Idrottsskolan!

ifk kalmar team

Evenemang

På IFK Kalmar är vi engagerade i att skapa minnesvärda stunder och bidra till gemenskapen genom våra årliga evenemang. Vi är inte bara en del av Kalmar, vi är Kalmar. Genom året arrangerar vi en rad spännande events och tar aktivt del i några av stadens största arrangemang.

ifk kalmar team

Organisation

I IFK Kalmar skall en humanitär människosyn tillämpas bland spelare, ledare och övrig personal som befinner sig runt barn- och ungdomsfotbollens verksamhet. Vi anser att alla människor är lika mycket värda oavsett bakgrund, etnicitet, hudfärg, kön, ålder eller sexuell läggning.