IFK Kalmar Nyheter

Håll dig Uppdaterad med de Senaste Händelserna

intervju med Emil

Ny tränare för IFK Kalmar!

Se en exklusiv intervju med IFK Kalmars nya tränare.

Emil Halldin är en fotbollsentusiast som varit en del av fotbollsindustrin så länge han kan minnas, som spelare såväl som tränare för flera ungdomslag och några vändor på seniorsidan.

Han delar med sig om sina mål och visioner för framtiden och vilka styrkor han ser hos IFK Kalmar, både som förening och fotbollslag idag.

”Vi ska ta initivativ, vi ska dominera spelet på motståndarlagets planhalva. Vi vill bygga en attityd hos alla våra spelare, från ungdom upp till A-laget, att vi ska vilja ha bollen.”

Följ föreningen på deras resa som nya IFK Kalmar.

Referat: Kristianstads DFF – IFK Kalmar

I 27-gradig sensommarvärme tog våra IFK-tjejer en tung 3-poängare i kampen om en plats i SM-slutspelet. Vi inledde lovande och hade redan under de första minuterna bud på ett ledningsmål. I samband med ett inkast går vi bort oss...

DM-final i F16-klassen för IFK Kalmar!

Ikväll (fredag) tar IFK Kalmar emot Husqvarna i DM-final i F16-klassen med matchstart kl 19.00 på Gröndals IP. Gratis entré och kiosken öppen från 18.30. Varmt välkomna!

DM-guld för IFK Kalmar F07

Våra IFK-tjejer bärgade i fredags kväll hem DM-guldet i 16-årsklassen! Detta efter en spännande drabbning som gick till förlängning. IFK startade starkt med fina anfallskombinationer. I ärlighetens namn borde vi haft ledningen men det gäller att ta vara på...

Matchresultat Djurgårdens IF – IFK Kalmar

Djurgården var det starkare laget i dagens match på Stockholm Stadion i OBOS Damallsvenskan. Matchresultatet skrevs till 4-0.

Inför IFK Kalmar – IK Uppsala

Ny match i OBOS damallsvenskan väntas för våra tjejer i A-laget, denna gång tar vi emot IK Uppsala på söndag kl.13.00 på GFA. Detta är nästa sista hemmamatchen på GFA för denna säsong. Varmt välkomna!