IFK KALMAR

IFK Kalmar

test

IFK Kalmar är en fotbollsförening med en rik historia och ursprung i Kalmar Godtemplares Idrottsförening, som då var en del av IOGT-logen 109. Föreningen grundades 1970 och har sedan dess utvecklat en imponerande närvaro inom dam- och flickfotboll.

Under de tidiga åren efter bildandet, fokuserade IFK Kalmar på herrfotboll och gymnastik. Redan 1972 blev de en pionjär inom damfotbollen och var en av de första föreningarna att inkludera damfotboll i sin verksamhet. Från och med 2005 omvandlades IFK Kalmar till en ren damklubb och satsade både på bredd och elit inom damfotboll, med Gröndals IP som sin hemmaarena.

 

Bli En Del Av Oss

Genom att bli sponsor för IFK Kalmar får ditt företag en unik möjlighet att synas i samband med en av Sveriges mest ambitiösa fotbollssatsningar. Med en vision om att etablera vårt damlag i fotbollseliten, erbjuder vi våra partners inte bara exponering, utan också en chans att vara en del av en resa mot toppen.

Våra Sponsorer

Vår marknadsavdelning arbetar för att våra partners ska vara en del av vår elitsatsning och våra samhällsprojekt. Samarbetet med oss gör er till en viktig del av "Kampen mot droger" och Idrottsskolan!

ifk kalmar team

Evenemang

På IFK Kalmar är vi engagerade i att skapa minnesvärda stunder och bidra till gemenskapen genom våra årliga evenemang. Vi är inte bara en del av Kalmar, vi är Kalmar. Genom året arrangerar vi en rad spännande events och tar aktivt del i några av stadens största arrangemang.

ifk kalmar team

Organisation

I IFK Kalmar skall en humanitär människosyn tillämpas bland spelare, ledare och övrig personal som befinner sig runt barn- och ungdomsfotbollens verksamhet. Vi anser att alla människor är lika mycket värda oavsett bakgrund, etnicitet, hudfärg, kön, ålder eller sexuell läggning.