IFK KALMAR

Evenemang

Vi är stolta deltagare i Kalmar’s pulserande evenemangsliv!

På IFK Kalmar är vi engagerade i att skapa minnesvärda stunder och bidra till gemenskapen genom våra årliga evenemang. Vi är inte bara en del av Kalmar, vi är Kalmar. Genom året arrangerar vi en rad spännande events och tar aktivt del i några av stadens största arrangemang.

Från sportevenemang till samhällsfester strävar vi efter att skapa en positiv inverkan och sprida glädje i Kalmar. Vår närvaro i olika evenemang är en möjlighet att fördjupa vår koppling till samhället och skapa minnesvärda ögonblick tillsammans med våra supportrar och Kalmar’s invånare.

Följ med oss när vi fortsätter att vara en viktig del av Kalmar’s pulserande hjärta, och håll utkik efter våra kommande evenemang. Tillsammans skapar vi upplevelser som varar livet ut!

IFK Kalmars nya tränare Emil berättar om sina mål och visioner i exklusiv intervju

Se en exklusiv intervju med IFK Kalmars nya tränare. Emil Halldin är en fotbollsentusiast som varit en del av fotbollsindustrin så länge han kan minnas, som spelare såväl som tränare för flera ungdomslag och några vändor på seniorsidan. Han delar med sig om sina mål...

Referat: Kristianstads DFF – IFK Kalmar

I 27-gradig sensommarvärme tog våra IFK-tjejer en tung 3-poängare i kampen om en plats i SM-slutspelet. Vi inledde lovande och hade redan under de första minuterna bud på ett ledningsmål. I samband med ett inkast går vi bort oss...

DM-final i F16-klassen för IFK Kalmar!

Ikväll (fredag) tar IFK Kalmar emot Husqvarna i DM-final i F16-klassen med matchstart kl 19.00 på Gröndals IP. Gratis entré och kiosken öppen från 18.30. Varmt välkomna!